Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: FAQ Empire na telefonie

  1. #1
    Wielki Diuk Uzal Awatar uzal
    Dołączył
    07.11.2011
    Mieszka w
    Uzdrowisko Śląsk
    Posty
    5,681

    FAQ Empire na telefonie

    Na podstawie rozmowy graczy:
    Rekin, mad_vs, Ignis2, Piwomir

    Aby móc grać w empire potrzeba "adobe flash player" w wersji "mini".
    W systemie android 2.2 można pobrać darmowo. (podobno).

    Polecenie obejścia (za szkody nie odpowiadamy)
    Cytat Zamieszczone przez Piwomir Zobacz posta
    Ignis2, jedyne co możesz zrobić to zaktualizować swój telefon do androida 2.2 Froyo (z tego co kojarzę, już obsługuje fp) Przy czym, tracisz wtedy gwarancję (ewentualne ubezpieczenie telefonu), i jest z tym sporo zabawy. Pytanie czy warto i czy Ci się chce Sam odpalam Empire, na galaxy mini (przy czym jest podkręcony do 866 mhz i 550 mb ram/calvik cache) chodzi płynnie bez problemów.

  2. #2
    Rozsuczam intelektem ;D Awatar SebZer0
    Dołączył
    12.12.2011
    Mieszka w
    Nad morzem :)
    Posty
    51
    Niestety na moim SE Satio ta gra nie pojdzie ;(
    \oo/ AvE SebZer0 \oo/


  3. #3
    Początkujący
    Dołączył
    16.11.2011
    Posty
    50
    Na mojej zwalonej avilce też nie ;/ mogli by wypuścić nowego softa z nowym flashplayerem!!
    Zacząłem grać w empire 1 listopada 2011 - aktualny lvl 70
    Aktualny nick w grze: Logitech
    Steam: kubusmamy
    Imię: Marcin :)

  4. #4
    Początkujący
    Dołączył
    29.01.2012
    Posty
    1
    Na symbianie z operą mobile też nie działa.
    DjEvill @ pl 1

  5. #5
    Początkujący
    Dołączył
    11.01.2012
    Mieszka w
    Poznań
    Posty
    87
    na moim też nie działa

  6. #6
    Początkujący
    Dołączył
    11.11.2011
    Posty
    17
    na SE Xperia Neo V działa bez problemu
    Stachura87 @ 5

  7. #7
    Początkujący
    Dołączył
    24.01.2012
    Posty
    22
    ja mam HTC Sensation XL i też mi gierka chodzi, co do wypowiedzi wyżej, owszem na androida można ściągnąć fash playera tyle, że nie jest on dostępny na każdy telefon
    0dys @ pl 1

  8. #8
    Początkujący
    Dołączył
    17.01.2012
    Posty
    2
    a na symbiana można?
    dawidkosz @ pl 1

  9. #9
    Początkujący
    Dołączył
    16.11.2011
    Posty
    3
    a mi na Soniaku ARC S sie laduje ale pisze "nazwa użytkownika lub hasło niepoprawne" - mimo że wpisuje te same co mam w grze. Ma ktoś jakiś pomysł ????
    bono74 @ 5

  10. #10
    Wielki Diuk Uzal Awatar uzal
    Dołączył
    07.11.2011
    Mieszka w
    Uzdrowisko Śląsk
    Posty
    5,681
    zmieniłeś serwer?

  11. #11
    Początkujący
    Dołączył
    16.11.2011
    Posty
    3
    mam ustawiony taki sam serwer jak w lapie, i cała reszta się zgadza. Zgasiłem lapa, wyczyściłem w przeglądarce wszystko i odłaczyłem telefon od wi-fi - nadal to samo :-(
    bono74 @ 5

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •