Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: Jak zrealizować kod z GG Farmer na złoto w Big Farm?

  1. #1
    Początkujący
    Dołączył
    05.02.2013
    Posty
    4

    Jak zrealizować kod z GG Farmer na złoto w Big Farm?

    Witam, byłam do tej pory fanką i graczem Waszej gry GoodGame Farmer, ale dostałam informację na maila, że od 1 marca br. gra zostanie zlikwidowana i zapraszacie do zagrania w Big Fam, więc tak zrobiłam. Do dnia dzisiejszego nie mam pojęcia w jaki spsób zamienić podany kod promocyjny na ileś sztuk złota. Będę wdzięczna za pomoc...
    A jeszcze takie pytanie, miałam w GG Farmer 2 konta i dostałam 2 kody, czy mogłabym je zamienić w złoto na obecnym koncie na Big Farm?
    Proszę o pomoc !!!
    Żelazna_dama @ pl 1

  2. #2
    Koniara :) Awatar mika3042
    Dołączył
    01.11.2012
    Posty
    3,407
    Jeśli chodzi o to jak go zreallizować to robisz tak
    1.wchodzisz na swoja farme w big farm
    2.klikasz na + przy złocie (otworzy się druga strona z mozliwosciami zakupu złota,ale to cie nie interesuje)
    4.zchodzisz na sam dół strony
    5.po prawej stronie obok pomocy masz ikonke z paczką o nazwie kupon
    6.klikasz w nią i wpisujesz kod który dostałaś
    7.zatwierdzasz i gotowe :P

    A co do drugiego pytania o to czy możesz skorzystać z tego złota z drugiego konta to nie mam pojęcia , ja też mam zanjomych którzy nie mają zamiaru grac w big farm i mogłabym ich poprosić o te kody , ale nie wiem czy zostaną zatwierdzone...

    Więcej o nas po kliknięciu w sygnaturę

    ZAPRASZAMY :)

  3. #3
    Początkujący
    Dołączył
    05.02.2013
    Posty
    4
    Dzięki wielkie mika3042. Udało mi się doładować złoto wedle Twoich wskazówek, co do doładowania z kilku kodów z różnych emaili, to niestety jest zablokowane, po wpisaniu i akceptacji kuponu pojawiła się informacja, że kod nie jest dostępny dla tego adresu @.
    Żelazna_dama @ pl 1

  4. #4
    Zaawansowany Awatar Clawdeen 9
    Dołączył
    08.02.2013
    Mieszka w
    Na zachodzie
    Posty
    2,797
    ja dostałam z gg farmer na 10 tysięcy to szybko wbije level

  5. #5
    Początkujący
    Dołączył
    12.02.2013
    Posty
    11
    Spoko, ja dostałam 30 tysięcy
    Ona_85 @ pl 1

  6. #6
    Koniara :) Awatar mika3042
    Dołączył
    01.11.2012
    Posty
    3,407
    Bardzo proszę i cieszę się ,iż mogłam udzielić pomocy, a względem drugiej części pytania to niestety ale szkoda

    Więcej o nas po kliknięciu w sygnaturę

    ZAPRASZAMY :)

  7. #7
    Początkujący
    Dołączył
    03.02.2013
    Posty
    67
    mika tobie się ban należy za ortografie "nalerzy" ? <...>..
    Ostatnio edytowane przez Yattmur ; 17.02.2014 o 22:50 Powód: Cenzura
    summer @ pl 1

  8. #8
    Koniara :) Awatar mika3042
    Dołączył
    01.11.2012
    Posty
    3,407
    można uwagę zwrócić w sposób kultularny ,a nie przeklinać.... człowiek omylnym jest...

    Więcej o nas po kliknięciu w sygnaturę

    ZAPRASZAMY :)

  9. #9
    Początkujący
    Dołączył
    25.06.2013
    Posty
    4
    Dzisiaj zakupiłam przez sms złoto. Dostałam kod, który jest nie aktywny. Za każdym razem wyświetla się ikona zły kod, wpisz poprawny. Piszą że mam 6 podejść do wpisania kodu, wykorzystałam już 3 podejścia. Chyba to tylko chwyt reklamowy, straciłam pieniądze.
    Stenia18 @ pl 1

  10. #10
    Początkujący
    Dołączył
    14.12.2013
    Mieszka w
    Mazury
    Posty
    36
    Cytat Zamieszczone przez Stenia18 Zobacz posta
    Dzisiaj zakupiłam przez sms złoto. Dostałam kod, który jest nie aktywny. Za każdym razem wyświetla się ikona zły kod, wpisz poprawny. Piszą że mam 6 podejść do wpisania kodu, wykorzystałam już 3 podejścia. Chyba to tylko chwyt reklamowy, straciłam pieniądze.
    wpisujesz nie tam gdzie trzeba.
    wejdz w kupowanie zlota....potem w identyczną kwote za jaką kupowalas zloto i masz zwrotnego smsa...potem masz niebieski napis--uzyj kodu promocyjnego lub podarunkowego.....klikniesz i pojawi sie ramka na kod..pozniej juz tylko akceptacja i masz...
    Bartoszko7 @ pl 1

  11. #11
    Początkujący
    Dołączył
    25.06.2013
    Posty
    4
    Dziękuje za szybką odpowiedz
    nadal nie mogę zrealizować kuponu. Piszę( kupon promocyjny lub upominkowy,który wprowadziłaś nie został rozpoznany - w czerwonej ramce). O jakim zwrotnym smsie piszesz, ja tylko dostałam sms z kodem.
    Stenia18 @ pl 1

  12. #12
    Początkujący
    Dołączył
    20.11.2013
    Posty
    2
    pomocy!
    a co jeśli u mnie nie ma "ikonki" kody?
    issis55 @ pl 1

  13. #13
    KWIAT NADZIEI Awatar JolaS60
    Dołączył
    13.03.2013
    Mieszka w
    Za górami, za lasami
    Posty
    4,190
    Cytat Zamieszczone przez issis55 Zobacz posta
    pomocy!
    a co jeśli u mnie nie ma "ikonki" kody?
    Wejdź tu proszę http://itemshop.goodgamestudios.com/...=1392886395484

    na samym dole strony masz napis "KUPON" i tam wklejasz kod z fb

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •